School Heavy Duty Metal Bunk Bed Double Decker Bed For Adult

School Heavy Duty Metal Bunk Bed Double Decker Bed For Adult

Product Details:

Place of Origin: Henan, China
Brand Name: KEDA
Certification: CE, ISO
Model Number: KD065

Payment & Shipping Terms:

Minimum Order Quantity: 50 pieces
Price: Negotiable
Packaging Details: 5 layer carton
Delivery Time: 30 days
Payment Terms: L/C, T/T
Supply Ability: 10000pcs per month
Get Best Price Contact Now

Detail Information

Material: Metal Color: White/grey/black
Size: 2000*900*1800 Package Volume: 0.2 Cbm
G.W: 59KG Bed Board: Wood
High Light:

Heavy Duty Metal Bunk Bed

,

ODM Double Decker Metal Bunk Bed

Product Description

Wholesale heavy duty metal school bunk bed double decker bed for adult  

 

Specification

 

Material
High-quality cold-rolled steel plate
Product size
L2000*W900*H1830mm / customized
Color
RAL or customer required color
Note
OEM & ODM accepted
Use for
Office, School, Home, Hospital, Company, Factory, Hotel
Structure
Knocked down structure

Product

School Heavy Duty Metal Bunk Bed Double Decker Bed For Adult 0

Product details

School Heavy Duty Metal Bunk Bed Double Decker Bed For Adult 1

 

1.Question: What colors do you have?

Answer: All international RAL colors can be selected, we can also take pictures of some color cards for you, you can choose what you need, or we can take some products that we have produced before (different colors), you can choose.

 

2.What is the distance between different shelves?
Answer: Our shelves are adjustable, so you can freely choose the spaces between different partitions according to your needs. Generally, there are 4 shelves inside the 1850mm high cabinet.
 
3.Question: Will your packaging be damaged during transport?
Answer:No, our carton is a thickened five-layer corrugated carton with pearl cotton, foam blocks and paper corners in the middle. The outer tape will wrap around and there is a packing belt for reinforcement on the outer side. The packaging is very stable.
 
4.Question:Will this product lose paint in a humid environment?
Answer:No, because our products are electrostatic powder coating, which can withstand high temperature and humidity.
 
5.Question:May i know the lead time?
Answer:Usually 30 days.
 
6.Is OEM&ODM acceptable?
Answer:Yes,we support OEM&ODM.
 
7.Can i buy sample firstly?
Answer:Yes,we can provide sample for you.
 
8.May i know the MOQ for the item?
Answer:Usually,MOQ for each item is 50 pieces.
 
9.May i know the transport way?
Answer:Usually,bulk quantity by ship.
 
10.May i know the payment term?
Answer:T/T,L/C are both supported.

Want to Know more details about this product
I am interested in School Heavy Duty Metal Bunk Bed Double Decker Bed For Adult could you send me more details such as type, size, quantity, material, etc.
Thanks!
Waiting for your reply.